joi, 27 ianuarie 2011

Chanel Cake



Acest tort a fost facut pentru o doamna deosebita. A avut blat amandina insiropat, ganache de cioco cu alune si crema de vanilie cu fructe.
  La Multi Ani, Cristina!!!

10 comentarii:

MIMI spunea...

superb!

torturile Sandei spunea...

Felicitari e putin spus pentru talentul,rabdarea si sufletul pe care il pui la crearea acestor minunati.Imi place mult tot ceea ce faci si revin mereu cu placere pe blogul tau.

Bianca spunea...

Superba!! felicitari!!!

giovanna spunea...

supeeeeeeer! bravoooooooo! intrebare: cum ti-a placut sa ii faci cele doua,,, habar nu am cum se numesc:))) care se pun pe umar de la poseta. imi cer scuze dar chiar nu stiu. si apoi sa le si pictezi:))cum a fost?

Nina's Art Cake spunea...

* Mimi draga, multumesc mult de vizita! Te pup!
*Sandrina, multumesc frumos pentru aprecieri si...daca nu pui suflet in ceea ce faci, nimic nu iese. Te pup si multumesc pt. vizita!
* Multumesc, Bianca!
*Giovanna draga, mi-a fost tare "frica" de acele zale, dar au fost muuult mai simple decat ma asteptam.Deci...am facut zalele, le-am lasat la uscat,le-am vopsit si dupa...am bagat printre ele snuruletul...si gata. Ma bucur ca o profesionista ca tine, a apreciat "munca de chinez batran" ha-ha! Te pup!

Cris spunea...

Nina, toată stima din partea mea! Tortul este genial! Felicitări!!!

Cellya spunea...

PERFECT !!!!
m-am indragostit de acest model ...cine stie, poate imi face cineva o surpriza de ziua mea :))) mi-ar placea mult !!!

Nina's Art Cake spunea...

* Cris, multumesc mult de vizita si pt. aprecieri!
* Draga mea, iti doresc din tot sufletul sa primesti un astfel de cadou! Te pup!

Doinitza`s cakes spunea...

lucrezi ca Giovanna si Lissa,felicitari,ai doi copii superbi sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei,par reale: bustul,sandaluta,posetuta,de nota 10

Nina's Art Cake spunea...

Draga mea, nici chiar asa. Nu prea indraznesc sa ma compar cu ele (experienta isi spune cuvantul).Lissa este "mentorul" meu, iar Giovanna este o profesionista pe care o admir ff mult. Mi-as dori intr-o buna zi sa ajung ca ele! Multumesc mult pt. aprecieri si urari!